Hi, ik ben Sabine Arentz. Bedenker & eigenaar van World of Meraki.

Meraki: “To do something with soul, creativity of love; to put something of yourself into your work.”

Meraki is een Grieks woord. Nu heb ik geen bijzondere band met Griekenland, maar het woord zegt voor mij precies hoe ik in het leven, en dus ook het ondernemerschap, sta.

Het maakt niet uit wat ik doe, dit is hoe ik het doe. Wat ik doe is namelijk continu in beweging, al was het maar omdat ik als persoon ook continu in beweging wil blijven.

Ik ben een echte multi-passionate. Iemand die zich snel verveeld, veel interessant vindt, in veel dingen vaardig is en graag nieuwe dingen leert. Wanneer ik mij enkel op één van mijn bedrijfsactiviteiten zou mogen focussen word ik doodongelukkig.

Dat er zoiets bestaat als een multi-passionate weet ik overigens pas sinds 2017. Ik was niet helemaal happy meer met mijn werk als zelfstandig bedrijfsjurist en kwam de TED Talk “Why some of us don’t have one true calling.” van Emilie Wapnick tegen. Het was een feest der herkenning. Kort daarna las ik haar boek “Hoe word je alles?”. Ik kon na de eerste eye-openers niet anders dan de confrontatie aangaan met mezelf en stelde mezelf de vraag; “Wat wil ik in deze fase van mijn leven nu echt?”

Uit het antwoord op deze vraag kwam in 2018 World of Meraki voort. Een samensmelting van al hetgeen ik op dat moment heel blij van werd. Die samensmelting ging niet vanzelf. Het was een periode van veel zelfonderzoek en geduld hebben met het proces waar je in zit. Hoe pittig ook, het was het allemaal meer dan waard. Het heeft me destijds zoveel rust gebracht.

Nu is het zomer 2022 en ik merk dat ik opnieuw naar m’n businessconcept mag kijken. Voor nu heb ik mijn volledige aanbod dan ook van de website verwijderd. Ook kriebelt het om een heel nieuw businessconcept neer te zetten; World of Intimacy.

2 lege canvassen en vanuit daar mag ik met een frisse blik weer mooi iets nieuws creëren. Stay tuned zou ik zeggen.

Missie

Met World of Meraki bied ik gelijkgestemde ondernemers uit Arnhem en omgeving een plek waar ze zich thuis voelen, hun werk op een fijne manier kunnen doen, geïnspireerd raken door elkaar en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Het geeft ze het vertrouwen dat ze mogen zijn wie ze zijn en mogen doen waar ze blij van worden. Een bezoek aan World of Meraki laat ze ervaren hoe het is om te ondernemen vanuit rust en inspiratie.

 

Visie

Door het creëren van inspiratielocaties, waar ondernemers onder andere kunnen samenkomen, werken of trajecten kunnen volgen, inspireer ik ondernemers hun potentie te leven om zo een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Ze leren (nog meer) te ondernemen vanuit rust en inspiratie in plaats van spanning en forceren. Harde en zachte energie gaan daarbij hand in hand zodat een fijne, natuurlijke flow ontstaat. Deze flow is namelijk wat de wereld nodig heeft.

loves

☆ Persoonlijke ontwikkeling
☆ Soulfulness
☆ Interieurstyling
☆ Lezen
☆ Spiritualiteit
☆ Ondernemerschap
☆ Geen wekker zetten
☆ Wandelen
☆ Friends, food & wine
☆ Echte gesprekken

EEN KIJKJE IN MIJN WERELD

    VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?

    Welkom, leuk dat je er bent!
    Ik (Sabine) ben bezig met het vernieuwen van mijn businessconcepten en het daarbij horende aanbod. Je kunt daarom op dit moment ook geen aanbod terugvinden op deze website.