HI MULTI-PASSIONATE ONDERNEMER,

Jij hebt meerdere passies en raakt onderprikkeld zodra je teveel van hetzelfde doet. Van alle kanten krijg je te horen dat superfocus houden en een niche kiezen noodzakelijk is om een succesvolle ondernemer te zijn. Wat dat succesvol zijn dan ook maar mag inhouden.

Alleen, waarom zou je maar voor 1 passie mogen gaan? Liever creëer ik samen met jou een mooi totaalconcept waar jouw passies en vaardigheden in samenkomen. Dit werkt voor mij, dus waarom niet ook voor jou?

We beginnen bij het begin. Jouw missie, visie, passies, favoriete klant en ideale week. Of zoals ik het noem: “De ziel van jouw onderneming.”

Vervolgens komt daar een mogelijk aanbod uit naar voren. Dit aanbod gaan we strategisch en financieel toetsen zodat je voor zowel jezelf als jouw favoriete klant het beste aanbod neerzet.

Zodra het aanbod helder is wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag! We maken een plan van aanpak zodat jouw favoriete klant jou weet te vinden, geïnspireerd raakt en ook zo snel mogelijk met jou aan de slag wil.

 

INTAKE PLANNEN

DROOM JIJ VAN:
Focus in je 1001 business ideeën;
Ondernemen op een manier die bij jou past;
Jouw passies en vaardigheden die perfect samenkomen in jouw business;
Werken vanuit een fijne balans tussen hoofd, hart en intuïtie;
Een voorbeeld zijn voor velen, simpelweg door het doorleven van jouw visie;
Geld verdienen en de wereld mooier maken door te doen waar je blij van wordt.

Met het Meraki Traject blijft het niet bij dromen, maar worden jouw dromen werkelijkheid!

3 TOT 6 MAANDEN TRAJECT

☆ Een op jou afgestemd traject; jij bent uniek, jouw business dus ook;
☆ Een gepersonaliseerd cadeau bij aanvang van het traject;
☆ Voorbereidende opdrachten per sessie;
☆ Een inhoudelijke offline kick-off sessie van 4 uur incl. lunch;
☆ 4 inhoudelijke offline sessies van 2 uur;
☆ Hulp op afstand, zoals feedback op conceptversies en ideeën, tussen de sessies in;
☆ 1 afrondende offline sessie van 1 uur.

*€ 1.250,- excl. btw

 

6 TOT 9 MAANDEN TRAJECT

☆ Een op jou afgestemd traject; jij bent uniek, jouw business dus ook;
☆ Een gepersonaliseerd cadeau bij aanvang van het traject;
☆ Voorbereidende opdrachten per sessie;
☆ Een inhoudelijke offline kick-off sessie van 4 uur incl. lunch;
☆ 7 inhoudelijke offline sessies van 2 uur;
☆ Hulp op afstand, zoals feedback op conceptversies en ideeën, tussen de sessies in;
☆ 1 afrondende offline sessie van 1 uur.

*€ 1.775,- excl. btw

PRAKTISCHE INFORMATIE

*Subsidie: mogelijk kom je in aanmerking voor een VOUCHER VAN DE STARTVERSNELLER VAN € 1.000,-.

Locatie: World of Meraki, Klarendalseweg 71, 6822GB Arnhem.

Om te kijken of er van beide kanten een match is, zodat maximaal resultaat kan worden behaald, hebben we eerst een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

INTAKE PLANNEN

MERAKI ERVARINGEN

“Sinds enkele maanden word ik gecoached door Sabine, i.v.m. de herpositionering van mijn bedrijf. En ik ben zo blij dat ik voor haar heb gekozen!

Omdat Sabine niet alleen multi-passionates helpt, maar er zelf ook 1 is, en ik mijzelf daar 100% in herken, maar ook vanwege haar toegankelijkheid en no-nonsense aanpak, heb ik voor haar begeleiding gekozen.

Tot nu toe is Sabine de schop onder mijn kont die ik nodig heb; ze is scherp, stelt je net die vragen waar je zelf nog niet over na had gedacht – met als doel je wakker te houden – en houdt daarbij te allen tijde in de gaten of je nog wel datgene doet waar je hart ligt.

Dankjewel Sabine, voor deze waardevolle samenwerking!”

NATASCHA PELGROM | NATASCHA PELGROM COACHING


“Ik twijfelde even om voor Sabine te kiezen omdat er misschien teveel overeenkomsten en herkenbaarheden zouden zijn, waardoor eventueel minder groei op de plekken waar juist discrepantie zit. Ik ben er blij om dat ik er toch voor heb gekozen met haar te werken.

Mijn oog viel op een woord. Multi-passionate. Dat was voor mij een eye-opener. Zo vaak gedacht dat mijn focus aangescherpt moest worden, de trechter omgekeerd op mijn kop zou moeten plaatsen en meer helderheid in mijn keuzebeleid. Maar in mijn creatieve vrijheid zit mijn geluksgevoel.

Ik wil mij niet laten opsluiten in denkpatronen, beperkingen en toespitsingen. Binnen mijn werkvlak voel ik mij vrij in het conceptuele denken, waarin hele mooie en veelzijdige elementen zich aandienen en waar ik als multi-passionate met hartelust mee aan de slag kan.

Mijn ervaring met Sabine is tot nu toe fijn. Ze is een persoonlijkheid, weet te spiegelen, neemt je mee in haar eigen ervaringen met de nodige humor en zelfspot. Je voelt je thuis en vrij om te delen zonder beperkingen. Leuke inspirerende, vernieuwende en creatieve manier van aanvliegen.

Het Meraki Traject heeft me mooie bruikbare inzichten opgeleverd, verdieping op wat ik eigenlijk al wist, maar waarvan het fijn is dit nogmaals te onderstrepen, aan te scherpen, uit te diepen of juist te skippen. Ik heb het idee dat de opbouw van het traject een leidraad is en specifiek wordt aangepast op wat de coachee nodig heeft.

De inspiratiedag met 2 andere coachees was superleuk. Netwerken, ontmoeten, inspireren, delen en van daaruit verder ontwikkelen. Voor herhaling vatbaar.

Ik beveel Sabine en haar Meraki Traject aan, aan gelukszoekers. Ondernemers die vanuit passie willen werken, dichtbij zichzelf blijven (of juist meer willen komen), vanuit vrijheid hun onderneming runnen (of juist willen gaan runnen). Out of the box zonder restricties.

Deze ontdekkingsreiziger is, aangemoedigd in de gesprekken met Sabine, verder op reis gegaan in vrijheid, zonder angst en vol vertrouwen!”

ELJO VAN GOOSWILLIGEN | UNDER THE BOTREE

“Door de opzet van het traject werd ik getriggerd om opnieuw te kijken naar de basis en de essentie van mijn bedrijf. Om vanuit die focus te kijken op welke manier ik mensen kan bereiken met mijn filosofie over geluk.

Sabine kijkt waar mijn waarden liggen en motiveert me om vanuit daar stappen te maken en om gewoon te doen! Ze is altijd bereid om me te helpen en ze straalt rust en vertrouwen uit.

Ik heb inmiddels het Meraki Traject bij Sabine afgerond en ik heb er echt van genoten! Het heeft mij en mijn bedrijf enorm verder geholpen.

Sabine heeft een mooie combi van dingen: ze kan zakelijk en to the point zijn, maar ze doet de dingen vanuit haar gevoel en intuïtie. Zo hebben we ook een business kaartlegging gedaan, wat me heel veel inzichten heeft gegeven.

Sabine stimuleert me om vanuit mijn kracht en wensen te bouwen aan mijn bedrijf. Een bedrijf waar ik de beste versie van mijzelf kan zijn!”

TALIA VAN ESSEN | ONE MOMENT A DAY