GRATIS SESSIE

Ben jij een multi-passionate ondernemer (to be) en weet je niet zo goed waar/hoe je moet beginnen of loop je vast?

Boek een gratis sessie; een sessie van 1 uur waarin ik jou inspireer en help bij het zetten van jouw eerste stappen.

YES, IK WIL EEN GRATIS SESSIE!

Meraki Ervaringen

  • “Sabine is fijn in de omgang, eerlijk en inspirerend. Wanneer je haar jouw vraagstuk voorlegt denkt ze mee, maar ze zet je vooral zelf aan het denken. Ons gesprek heeft ertoe geleid dat ik inspiratie en handvatten heb gekregen om verder met de basis en essentie van Originals by Miliani aan de slag te gaan, wat ik ook meteen ben gaan doen. De locatie heb ik ervaren als kalm en sereen. Het geeft letterlijk licht en ruimte. De locatie straalt rust uit en geeft dat ook.”
    Elze Lamers | Originals by MilianiElze Lamers | Originals by MilianiHandgemaakte armbandjes met een Hawaii vibe
  • "Ik heb Sabine in 2017 ontmoet tijdens één van haar events, waarbij ik haar heb leren kennen als een echte zakenvrouw. Sinds ze gestart is met Meraki Business Boutique heb ik haar zien ontplooien tot een ondernemer die haar zakelijke expertise combineert met bezield ondernemen vol passie en enthousiasme. Tijdens een Meraki Thee voelde ze precies aan waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn uitdagingen zijn, waardoor ik geïnspireerd naar huis ging en gelijk actie heb kunnen ondernemen. Sabine ziet je potentie, daagt je uit en inspireert je om het beste uit jezelf te halen."
  • "Sabine is voor mij met World of Meraki een bron van inspiratie. Een voorbeeld hoe je meerdere passies kunt combineren, daarmee dicht bij jezelf kan blijven en dat ook nog eens op een supergave locatie. Tijdens ons gezellige thee moment heeft Sabine mij na laten denken hoe ik mijn eigen passies zou kunnen combineren en daarin de eerste stappen zou kunnen zetten."
    Monique van KoppenhagenMonique van KoppenhagenMulti-Passionate Ondernemer to be

VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?

Welkom, leuk dat je er bent!
Ik (Sabine) ben bezig met het vernieuwen van mijn businessconcepten en het daarbij horende aanbod. Je kunt daarom op dit moment ook geen aanbod terugvinden op deze website.