MERAKI ERVARINGEN

 • “Sabine is fijn in de omgang, eerlijk en inspirerend. Wanneer je haar jouw vraagstuk voorlegt denkt ze mee, maar ze zet je vooral zelf aan het denken. Ons gesprek heeft ertoe geleid dat ik inspiratie en handvatten heb gekregen om verder met de basis en essentie van Originals by Miliani aan de slag te gaan, wat ik ook meteen ben gaan doen. De locatie heb ik ervaren als kalm en sereen. Het geeft letterlijk licht en ruimte. De locatie straalt rust uit en geeft dat ook.”
  Elze Lamers | Originals by MilianiElze Lamers | Originals by MilianiHandgemaakte armbandjes met een Hawaii vibe
 • “Waarom ik graag samen met Sabine werk? Ten eerste omdat Sabine een heel tof mens is met wie je enorm kunt lachen, veel plezier kunt maken en die met verve haar missie leeft! Ten tweede omdat zij met haar Meraki Business Boutique een prachtige plek heeft gecreëerd waar ‘meraki’ ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, helpen, werken en zichzelf kunnen ontwikkelen. ‘Meraki’ betekent:”iets doen met hart en ziel, liefde en creativiteit, iets van je zelf in je werk stoppen’. Ook omdat Sabine zelf de spin in het web is (niet voor niets hangen de dromenvangers bij haar voor de deur en door het hele pand) waarmee ze ondernemers samen laat komen om elkaar te inspireren, te helpen, samen te werken om hun dromen te realiseren en de wereld mooier te maken.”
  Henriëtte Visser | Studio MoskHenriëtte Visser | Studio MoskPersonal Branding Stylist
 • “Wauw wat is Meraki Business Boutique een fantastische plek in Arnhem! De sfeer voel je meteen als je binnenkomt en over de inrichting is heel goed nagedacht. Het gaf mij direct een rustig maar ook inspirerend gevoel. De afgelopen maanden organiseerde ik bij Meraki meerdere keren een workshop en Sabine denkt overal aan wat superfijn is. Van echt goddelijke taartjes bij binnenkomst tot een healthy lunch tussendoor. I love it!”
  Ilona Annema | Minimalistisch OndernemenIlona Annema | Minimalistisch OndernemenBusiness Minimalist & Auteur "De kracht van minder"
 • “Januari 2019 deze geweldige locatie gehuurd voor een fotoshoot. Door de mooie lichte ruimtes en het mooie interieur wordt het echt een beleving op de achtergond van de foto’s. Sabine Arentz de eigenaresse is echt een topper. Ze denkt mee met mogelijkheden maar ook zorgde ze voor iets lekkers bij de thee!”
  Shenna Stuart | Stuart LabelShenna Stuart | Stuart LabelSocial Media Bureau & Fotografie
 • “De middag bij Meraki was voor mij een goede hulp om al mijn ideeën voor mijn bedrijf naast elkaar neer te leggen. Ik was toen nog in de opstartfase en het heeft mij erg geholpen om bepaalde inzichten te krijgen. Daarnaast was het een enorm gezellige middag met mooie en bijzondere gesprekken met andere ondernemers onder het genot van heerlijke hapjes! Erg waardevol en zeker een aanrader om aan deel te nemen!”
  Suzanne Scholsberg | SuuStaSuzanne Scholsberg | SuuStaHandgemaakte African Print Headwraps
 • “Sabine had de middag goed voorbereid, in de sfeervol ingerichte ruimte, lagen voldoende tijdschriften en andere materialen die je nodig hebt bij het maken van je visionboard. Er was voor koffie, thee, limonade en lekkernijen gezorgd. Via Eventrbite kon ik makkelijk mijn ticket bestellen en betalen. Er werd ons duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was van het visionboard. Tussendoor is er veel besproken over verschillende vlakken van het ondernemerschap. Toen we klaar waren hebben we nog even na geborreld en verder gekletst over het ondernemen en privé . Mijn visionboard staat nu naast mij op kantoor als dagelijkse reminder van mijn doelen voor het komende jaar(en). Daarnaast helpt het mij te focussen op dat wat ik wil. Ik vond de visionboardmiddag inspiratievol en leerzaam. Daarnaast heb ik ook nog leuke en waardevolle contacten gelegd. Een aanrader voor iedere ondernemer die focus wil houden op dat wat belangrijk voor haar/hem is en de doelen die ze/hij wilt behalen.”
  Katja Diroen | Katja Diroen FotografieKatja Diroen | Katja Diroen FotografieFotograaf voor vrouwen met een verhaal
 • “Sabine en ik werken inmiddels een paar jaar zeer plezierig samen. Ik omschrijf Sabine als: scherp, punctueel, to the point en deskundig. Daarnaast vindt Sabine kennisdeling erg belangrijk. Dat laat ze zien door je op prettige wijze mee te nemen in een case. Ik ben heel blij met de steun, toeverlaat en ook de humor van Sabine. Het is een heerlijk mens om mee samen te werken!”
  Sandra Kret | Sandra Kret Business Consultancy & DevelopmentSandra Kret | Sandra Kret Business Consultancy & DevelopmentLaat bedrijven excelleren in klantbeleving
 • "Al een aantal keren heb ik gebruik mogen maken van de services van Sabine en iedere keer ben ik weer enorm tevreden! Wat een fijne plek om te zijn! Samen met Mirjam Beek heb ik twee workshops gegeven en ik heb zelf ook workshops van gevolgd. Iedere keer weer een feestje. Het is bijna thuiskomen. Zoek je een fijne ruimte om te werken, een fotoshoot of een event? Dan kan ik Meraki zeker aanraden! ✨"
  Malu de Wit | Minimal-UMalu de Wit | Minimal-UContent creatie voor Social Entrepreneurs & Eco Heroes
 • "Deze ruimte onlangs gehuurd voor een fotoshoot. Heerlijk fijne lichte ruimte/kamer. Perfect voor onze business shoot. Gastvrij ontvangen, Sabine heeft ons heerlijk voorzien van thee en koffie. Na een korte uitleg konden wij heerlijk aan het werk. We hebben fijne beelden gemaakt. Dank je wel Sabine dat jij deze fijne ruimte verhuurd, ik ga deze zeker vaker inzetten! Voor de lezer: deze ruimte is ook perfect voor vergaderingen, workshops of als fijne werkplek."
 • "Ik heb Sabine in 2017 ontmoet tijdens één van haar events, waarbij ik haar heb leren kennen als een echte zakenvrouw. Sinds ze gestart is met World of Meraki heb ik haar zien ontplooien tot een ondernemer die haar zakelijke expertise combineert met bezield ondernemen vol passie en enthousiasme. Tijdens een Meraki Thee voelde ze precies aan waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn uitdagingen zijn, waardoor ik geïnspireerd naar huis ging en gelijk actie heb kunnen ondernemen. Sabine ziet je potentie, daagt je uit en inspireert je om het beste uit jezelf te halen."
 • “Door de opzet van het traject werd ik getriggerd om opnieuw te kijken naar de basis en de essentie van mijn bedrijf. Om vanuit die focus te kijken op welke manier ik mensen kan bereiken met mijn filosofie over geluk. Sabine kijkt waar mijn waarden liggen en motiveert me om vanuit daar stappen te maken en om gewoon te doen! Ze is altijd bereid om me te helpen en ze straalt rust en vertrouwen uit. Ik heb inmiddels het Meraki Traject bij Sabine afgerond en ik heb er echt van genoten! Het heeft mij en mijn bedrijf enorm verder geholpen. Sabine heeft een mooie combi van dingen: ze kan zakelijk en to the point zijn, maar ze doet de dingen vanuit haar gevoel en intuïtie. Zo hebben we ook een business kaartlegging gedaan, wat me heel veel inzichten heeft gegeven. Sabine stimuleert me om vanuit mijn kracht en wensen te bouwen aan mijn bedrijf. Een bedrijf waar ik de beste versie van mijzelf kan zijn!"
 • “Ik heb de bovenverdieping van Meraki Business Boutique gehuurd voor mijn ondernemersfotoshoot. Wat een prachtige plek met zoveel leuke hoekjes, fijne styling en mooi licht. De fotografe ging helemaal los! Het was echt een feestje en we hebben prachtige foto’s gemaakt. Dankjewel Sabine voor de fijne sfeer en deze prachtige locatie!"
 • "Ben je opzoek naar een mooie locatie voor een fotoshoot of klein event, dan is Meraki the place to be. Als fotograaf werd ik gelijk enthousiast van alle mooie hoekjes. Handig voor de foto's want zo heb je steeds weer een andere achtergrond. De muren en vloer zijn wit, wat voor perfect licht zorgt, zowel op zonnige als bewolkte dagen."
 • Sabine! <3 Wat een ontzettend mooie fotolocatie heb je! En wat ben je een lieve vrouw en gastvrij ontvangst. We voelde ons helemaal thuis. Bedankt voor de prachtige foto’s die we hebben kunnen schieten in jouw studio. Ze staan prachtig op onze website. Mocht ik nog eens nieuwe foto’s nodig hebben, dan kom ik zeker bij je terug. Die 2 uur rijden is mij dat meer dan waard.
 • Ik had Sabine al een keer eerder ontmoet maar nu had ik haar locatie geboekt voor een videoshoot voor mijn klant. Sabine zorgt dat je je welkom voelt en je kunt haar altijd vragen stellen. De lichtinval is erg fijn en de beelden zijn erg mooi en fris geworden. Kortom, erg toffe locatie, fijne plek en een warm welkom!
  Eline van DamVideograaf
 • Voor een personal branding fotoshoot was ik op zoek naar een lichte en ingerichte studio in Arnhem die rust uitstraalt, met veel verschillende hoekjes en een spirituele touch. Meraki heeft dit alles: mooi daglicht, rust, mooie accessoires zoals kristallen, inner compass cards, bijzettafeltjes en kaarsen. Precies waar we naar op zoeken voor onze shoot. Een echte aanrader!
 • Ik kan je al 1 ding zeggen, Meraki business boutique, is een prachtige locatie! Ik heb samen met mijn fotografie collega een middag gefotografeerd in deze mooie locatie. We kwamen binnen en ik was gelijk zo enthousiast toen ik de prachtige ruimte zag. Een lichte, schone en rustgevende ruimte! Het had een heel huiselijk gevoel. Nadat we een rondleiding en lekkere thee hadden gekregen, gingen wij aan het werk. Sabine is ontzettend lief en vriendelijk en stond voor ons klaar als we vragen hadden. Mocht je nog twijfelen om haar locatie te boeken, niet wachten maar doen!
 • "Voor mijn 1 op 1 coach sessies, huur ik tijdens de vip ochtend graag een mooie ruimte. Zo kom ik heel geregeld terecht bij de ruimte van Sabine. De warm ingerichte locatie, heerlijke thee en mooie materialen die zijn gebruikt voor de inrichting, brengen mij en de coachee in een ontspannen stemming. Natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor een goede coachsessie."
  Lieve VriezenLieve VriezenOndernemerscoach & Trainer
 • "Sinds enkele maanden word ik gecoached door Sabine, i.v.m. de herpositionering van mijn bedrijf. En ik ben zo blij dat ik voor haar heb gekozen! Omdat Sabine niet alleen multi-passionates helpt, maar er zelf ook 1 is, en ik mijzelf daar 100% in herken, maar ook vanwege haar toegankelijkheid en no-nonsense aanpak, heb ik voor haar begeleiding gekozen. Tot nu toe is Sabine de schop onder mijn kont die ik nodig heb; ze is scherp, stelt je net die vragen waar je zelf nog niet over na had gedacht - met als doel je wakker te houden - en houdt daarbij te allen tijde in de gaten of je nog wel datgene doet waar je hart ligt. Dankjewel Sabine, voor deze waardevolle samenwerking!"

VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?

Welkom, leuk dat je er bent!
Ik (Sabine) ben bezig met het vernieuwen van mijn businessconcepten en het daarbij horende aanbod. Je kunt daarom op dit moment ook geen aanbod terugvinden op deze website.