Een inspirerende locatie in een karakteristiek pand uit 1910 in het bruisende Arnhemse Modekwartier. 

De locatie:
Bij World of Meraki werk je in stijl. In een rustige, inspirerende omgeving zit je aan een mooie houten tafel of kruip je lekker in een hangstoel. In geval van een fotoshoot zijn er eindeloos veel mooie hoekjes te creëren.

Het pand uit 1910, in het bruisende Arnhemse Modekwartier, is voorzien van prachtige authentieke details zoals glas in lood ramen.

Het Flexkantoor beschikt over een lange tafel, een knusse hangstoel en een eigen keukenblok. De Etage beschikt tevens over een lange tafel. Er staat een ruime bank en in de erker bij de open haard heb je heerlijke relaxplekken. Je mag tevens gebruikmaken van de keuken en het dakterras.

De locatie is te boeken voor:
Vergaderingen, workshops, fotoshoots, videoshoots, coachsessies, break-out sessies, business events, coworking, you name it!

 

SHOP MIJN INTERIEUR

HET FLEXKANTOOR


DE ETAGE


Meraki ervaringen

 • "Al een aantal keren heb ik gebruik mogen maken van de services van Sabine en iedere keer ben ik weer enorm tevreden! Wat een fijne plek om te zijn! Samen met Mirjam Beek heb ik twee workshops gegeven en ik heb zelf ook workshops van gevolgd. Iedere keer weer een feestje. Het is bijna thuiskomen. Zoek je een fijne ruimte om te werken, een fotoshoot of een event? Dan kan ik Meraki zeker aanraden! ✨"
  Malu de Wit | Minimal-UMalu de Wit | Minimal-UContent creatie voor Social Entrepreneurs & Eco Heroes
 • “Wauw wat is Meraki Business Boutique een fantastische plek in Arnhem! De sfeer voel je meteen als je binnenkomt en over de inrichting is heel goed nagedacht. Het gaf mij direct een rustig maar ook inspirerend gevoel. De afgelopen maanden organiseerde ik bij Meraki meerdere keren een workshop en Sabine denkt overal aan wat superfijn is. Van echt goddelijke taartjes bij binnenkomst tot een healthy lunch tussendoor. I love it!”
  Ilona Annema | Minimalistisch OndernemenIlona Annema | Minimalistisch OndernemenBusiness Minimalist & Auteur "De kracht van minder"
 • “Januari 2019 deze geweldige locatie gehuurd voor een fotoshoot. Door de mooie lichte ruimtes en het mooie interieur wordt het echt een beleving op de achtergond van de foto’s. Sabine Arentz de eigenaresse is echt een topper. Ze denkt mee met mogelijkheden maar ook zorgde ze voor iets lekkers bij de thee!”
  Shenna Stuart | Stuart LabelShenna Stuart | Stuart LabelSocial Media Bureau & Fotografie
 • "Deze ruimte onlangs gehuurd voor een fotoshoot. Heerlijk fijne lichte ruimte/kamer. Perfect voor onze business shoot. Gastvrij ontvangen, Sabine heeft ons heerlijk voorzien van thee en koffie. Na een korte uitleg konden wij heerlijk aan het werk. We hebben fijne beelden gemaakt. Dank je wel Sabine dat jij deze fijne ruimte verhuurd, ik ga deze zeker vaker inzetten! Voor de lezer: deze ruimte is ook perfect voor vergaderingen, workshops of als fijne werkplek."
 • “Ik heb de bovenverdieping van Meraki Business Boutique gehuurd voor mijn ondernemersfotoshoot. Wat een prachtige plek met zoveel leuke hoekjes, fijne styling en mooi licht. De fotografe ging helemaal los! Het was echt een feestje en we hebben prachtige foto’s gemaakt. Dankjewel Sabine voor de fijne sfeer en deze prachtige locatie!"
 • "Ben je opzoek naar een mooie locatie voor een fotoshoot of klein event, dan is Meraki the place to be. Als fotograaf werd ik gelijk enthousiast van alle mooie hoekjes. Handig voor de foto's want zo heb je steeds weer een andere achtergrond. De muren en vloer zijn wit, wat voor perfect licht zorgt, zowel op zonnige als bewolkte dagen."
 • "Voor mijn 1 op 1 coach sessies, huur ik tijdens de vip ochtend graag een mooie ruimte. Zo kom ik heel geregeld terecht bij de ruimte van Sabine. De warm ingerichte locatie, heerlijke thee en mooie materialen die zijn gebruikt voor de inrichting, brengen mij en de coachee in een ontspannen stemming. Natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor een goede coachsessie."
  Lieve VriezenLieve VriezenOndernemerscoach & Trainer

VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?